Acasa/

/

Legumele

Autor:
Legumele - Eduard Baltzer - VENUS
Detalii:
Dragii mei, cititi-le cu atentie, rand cu rand, pentru ca nu vad ce mare lucru vom mai manca in iarna asta, pentru ca fie nu vom mai avea nici un sfant dupa ce vom plati…
Categorie
Editura
Autor

3

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2001
ISBN:
9786062403027
Recenzii
5/5

Descriere

Dragii mei, cititi-le cu atentie, rand cu rand, pentru ca nu vad ce mare lucru vom mai manca in iarna asta, pentru ca fie nu vom mai avea nici un sfant dupa ce vom plati angaralele casei, fie nu vom mai avea foc, tocmai pentru ca n-am platit angaralele casei. Deci oricum am da-o tot la ce-om avea la borcane, ori la ce-om putea inghiti fara sa ne omoram prea mult cu gatitul, va trebui sa ne multumim.
Asa ca, traiasca legumele si noi cu ele in burtica! 150 de retete pentru…
vegetarieni!

Ar putea să îți placă și…

  • Fii Brutar La Tine Acasa. Retetele Brutariei

    De

    Editura

    Noua aparitie a Editurii Casa, volumul Fii Brutar La Tine Acasa, se adreseaza tuturor celor care vor sa-si rasfete simturile cu o paine facuta chiar de ei. Fie ca esti amator, fie ca esti profesionist,…

    Pret:

    79
    75.05 LEI
  • Bucataria ortodoxa pentru posturile de peste an si pentru sarbatori

    De

    Editura

    Mancarea gustoasa, servita frumos, este un minunat prilej de reunire a intregii familii. „Dreasa” cu rugaciunea si cu cuvantul de folos, trapeza materiala se preschimba cu usurinta intr-un ospat al duhului, care hraneste si intareste…

    Pret:

    20 LEI
  • Retete vegetariene: 30 de retete gustoase si sanatoase

    De

    Editura

    Fie ca sunteti vegetarieni convinsi sau pur si simplu adepti ai unor preparate culinare care se bazeaza pe legume, merita sa incercati aceste cateva feluri echilibrate, fara carne si fara peste – supa de paste…

    Pret:

    19.9
    15.92 LEI
  • Romanian Gastronomy in the XXI Century

    De

    Editura

    Gastronomia romaneasca in secolul XXI poate propulsa tara in topul destinatiilor turistice O premiera editoriala, „Romanian Gastronomy in the XXI Century“, album bilingv cu fotografii de preparate culinare traditionale realizate in maniera moderna, marcheaza avanpremiera…

    Pret:

    74.9 LEI
  • Conceptul Alimentului Integral. Retete

    De

    Editura

    Cartea acesta este o carte simpla care se adreseaza publicului larg. Pentru ca traim intr-un spatiu al culturii si civilizatiei crestine, urmatoarele pagini expun igiena alimentatiei conforma cu versetele din Noul Testament. Cartea pledeaza pentru…

    Pret:

    20 LEI
  • Dictatura gastronomica

    De

    Editura

    D ictatura gastronomica. 1501 feluri de mancari Considerata de Pastorel Teodoreanu „un monument gastronomic”, Dictatura Gastronomica. 1501 feluri de mancari este o spectaculoasa monografie culinara a Romaniei interbelice, care contine retete culese, incercate si redactate…

    Pret:

    69.9 LEI
  • Ministrul hranei sanatoase

    De

    Editura

    Ministrul hranei sanatoase. Oricine poate invata sa gateasca in 24 de ore Daca ati crezut ca nu veti invata niciodata cum sa gatiti, atunci credeti-ma, luati aceste retete si imaginile lor pas cu pas si…

    Pret:

    90
    85.5 LEI
  • Bucatarie englezeasca si irlandeza, galeza, scotiana

    De

    Editura

    O carte mai mult decat interesanta deoarece ne face cunostinta cu o bucatarie considerata modesta. Consultand aceasta carte, cititorul va descoperi un univers culinar deosebit de sanatos, de frust, bazat pe simt practic si eficienta….

    Pret:

    18 LEI
  • Retete culese de la cinci brasovence

    De

    Editura

    E simplu, e complicat sa pregatesti masa? Romania profunda se dezvaluie si prin bucatarie. Retete venite de nici unde, adaosuri succesive de la rude, prietene, dadace, din lecturi intamplatoare prin almanahuri ori foi de calendar…

    Pret:

    38 LEI
  • Cele mai delicioase 45 deserturi

    De

    Editura

    Colectia noastra va propune o incantatoare calatorie in lumea aromelor si gusturilor.Retetele noastre sunt gandite sa va bucure simturile.Cel mai important ingredient in retetele prezentate de noi este placerea de a gati. Veti avea ocazia…

    Pret:

    14 LEI
  • Conservarea prin uscare

    De

    Editura

    CONSERVAREA PRIN USCARE.Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea…

    Pret:

    24 LEI
  • In bucataria lui Joseph

    De

    Editura

    Cartea pe care o aveti in fata nu e doar despre arta si rafinamentul unor preparate de lux. E una dintre cartile de vizita ale lui ChefJoseph Hadad, pe langa restaurantul care-i poarta numele, prestatia…

    Pret:

    98
    83.3 LEI