Acasa/

/

Garnituri

Autor:
Garnituri - Academia Barilla - METEOR PRESS
Detalii:
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera…
Categorie
Editura
Autor

35

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
9786069100455
Recenzii
5/5

Descriere

Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.
Inca de la inceputurile ei, bucataria italiana a fost indragostita de legume si verdeturi. Este o veche si lunga poveste de iubire, nu doar o pasiune trecatoare.
In cadrul unei mese in stil italian, legumele sunt utilizate nu numai in prepararea diverselor feluri din meniu, dar si ca protagoniste ale garniturilor care insotesc felul principal de mancare, bazat de carne sau peste. Legumele pot fi savurate crude sau gatite: fierte in aburi, inabusite, sotate, gratinate, marinate, prajite, preparate ca trifolati (taiate in felii subtiri si sotate cu usturoi, ulei de masline si patrunjel) sau fripte pe gratar.
Pentru acest volum, Academia Barilla a selectat 40 dintre cele mai bune retete de garnituri din traditia culinara italiana. Ele se remarca printr-o bogatie de culori, texturi si arome; un deosebit respect pentru calitatea exceptionala a ingredientelor de baza; simplitatea prepararii care creeaza prin ea insasi eleganta; si, mai presus de orice, placerea impartasita cu ceilalti.

Ar putea să îți placă și…

  • Enciclopedia Vinului

    De

    Editura

    O desavarsita introducere in arta vinului, o abordare practica si candida, cu grafica profesionista, inteligenta si vibranta, care simplifica informatia complexa, astfel incat orice novice va putea alege vinul potrivit pentru cele mai rafinate companii….

    Pret:

    119.9 LEI
  • Italia intr-un pahar cu vin

    De

    Editura

    De la grecii antici pana la familia de’ Medici, de la Risorgimento la feminism, Marc Millon demonstreaza cu eruditie academica si verva de bonvivant ca istoria Italiei s-a impletit intotdeauna cu istoria vinului. De la…

    Pret:

    79.9 LEI
  • Ce Gatim, Cum Gatim

    De

    Editura

    Pret:

    5 LEI
  • Cartea vinurilor. Schimba-ti felul in care gandesti despre vin

    De

    Editura

    Scrisa in stilul sau inimitabil, Cartea vinurilor este marturia intelepciunii privind vinurile, pe care Matthew Jukes a acumulat-o prin eforturi sustinute pentru a-ti imbogati cunostintele si a face sa-ti sporeasca setea de a descoperi noi…

    Pret:

    45 LEI
  • Podgoria Dragasani

    De

    Editura

    In preajma unor puternice asezari dacice dominate de Rusidava, devenita mai tarziu regiunea viticola voievodala a banilor Olteniei — Dragasanii s-au bucurat prin vinurile sale de o atentie si o pretuire deosebite — din cele…

    Pret:

    105 LEI
  • Deserturi raw pentru parinti si copii sanatosi ed.III

    De

    Editura

    Ligia Pop este un nume recunoscut in domeniul alimentatiei raw food din Romania, dar si pe plan international. Consultant in nutritie raw si maestru bucatar in alimentatia vegana fara foc, a publicat sase carti de…

    Pret:

    49
    46.55 LEI
  • Conservarea prin uscare

    De

    Editura

    CONSERVAREA PRIN USCARE.Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea…

    Pret:

    24 LEI
  • Fii brutar in lumea mare. Ocolul pamantului cu 72 de retete

    De

    Editura

    Va invitam intr-o calatorie speciala in jurul lumii! Vom face cunostinta si vom degusta preparate de panificatie din mai mult de 30 de tari. Am organizat calatoria, iar ghidul nostru va fi brutaria Limara, prin…

    Pret:

    79
    75.05 LEI
  • Branzeturi pentru casa si piata

    De

    Editura

    Peste 120 de retete detaliate, pentru prelucrarea laptelui de vaca, capra si oaie….

    Pret:

    22 LEI
  • Alimentatia bolnavilor de cancer

    De

    Editura

    Alimentatia bolnavilor de cancer. Meniuri, retete culinare, suplimente naturiste Fara a avea pretentia de a fi exhaustiva, prezenta lucrare se vrea a fi un ghid practic la indemana tuturor celor afectati de aceasta boala, oferind…

    Pret:

    44.9
    38.16 LEI
  • Confesiunile unui iubitor de vin

    De

    Editura

    Pasiune erudita si poveste soptita, verva, autoritate si inteligenta, cele mai rafinate pivnite de vinuri, cele mai neasteptate podgorii si cele mai pretentioase restaurante, intr-o calatorie din Africa de Sud in California, de la Bordeaux…

    Pret:

    79.9 LEI
  • Delicii in otet, ulei si alcool

    De

    Editura

    Delicii in otet, ulei si alcool – Eva Aufreiter, Bernadette Baumgartner, Birgit Hauer, Christine Mahringer-Eder, Anna Obermayr Prin intermediul cartii Delicii in otet, ulei si alcool va invitam sa (re)descoperiti muraturile in toate varietatile lor….

    Pret:

    20.5 LEI