Acasa/

/

Enciclopedia Vinului

Autor:
Enciclopedia Vinului - Madeline Puckette, Justin Hammack - BAROQUE BOOKS & ARTS
Detalii:
O desavarsita introducere in arta vinului, o abordare practica si candida, cu grafica profesionista, inteligenta si vibranta, care simplifica informatia complexa, astfel incat orice novice va putea alege vinul potrivit pentru cele mai rafinate companii….
Categorie
Editura
Autor

119.9

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2024
ISBN:
9786306522323
Recenzii
5/5

Descriere

O desavarsita introducere in arta vinului, o abordare practica si candida, cu grafica profesionista, inteligenta si vibranta, care simplifica informatia complexa, astfel incat orice novice va putea alege vinul potrivit pentru cele mai rafinate companii. Regiuni viticole, harti detaliate, soiuri de vinuri, tipuri de sticle, colectii de pahare, sute de arome, mii de gusturi, preturi si sugestii de selectie, mancaruri sofisticate si un regal de degustare.
gorgonzola, brie, mascarpone, ricotta, mozzarella, parmezan, halloumi, pecorino toscano, roquefort, blue cheese, taleggio, stridii, halibut, somon, pastrav, miel, vanat, avocado, broccoli, andive, maitake, shiitake, busuioc, chanterelle, hasmatuchi, tarhon, marar, coriandru, anason, ghimbir, sofran, chimen, chipotle, chili, lavanda, rozmarin, oregano, timian, salvie, migdale, pecan, caju, nuci, stafide, merisor, cirese, capsuni, mure, scortisoara, smochine, cafea, flori de mar, gutui, pere, caise, portocale, lamai verzi, caprifoi, vanilie, martipan, cuisoare, alb-usor, rose, rosu-corpolent, champagne, chianti, rosso di Montalcino, vino nobile di Montepulciano, Carmignano, Montecucco, Montefalco rosso, Lambrusco, prosecco, muscadet, pinot gris, sauvignon blanc, vermentino Vin Spumat • Cava • Champagne • Lambrusco • Prosecco Vin Alb cu corp usor • Albarino • Gruner Veltliner • Muscadet • Pinot Gris • Sauvignon Blanc • Soave • Vermentino Vin Alb corpolent • Chardonnay • Cupaj Marsanne • Semillon • Viognier Vin alb aromat • Chenin Blanc • Gewurztraminer • Muscat Blanc • Riesling • Torrontes Vin Rose Vin Rosu cu un corp usor • Gamay • Pinot Noir Vin Rosu cu un corp mediu • Barbera • Cabernet Franc • Carignan • Carmenere • Grenache • Mencia • Merlot • Montepulciano • Negroamaro • Rhone/Gsm • Sangiovese • Cupaj Valpolicella • Zinfandel Vin Rosu corpolent • Aglianico • Cupaj Bordeaux • Cabernet Sauvignon • Malbec • Mourvedre • Nebbiolo • Nero D’avola • Petit Verdot • Petite Sirah • Pinotage • Syrah • Tempranillo • Touriga Nacional Vin Desert • Madeira • Marsala • Porto • Sauternais • Sherry • Vin Santo

Ar putea să îți placă și…

  • Retete exotice cu peste si fructe de mare pe gustul romanilor reinterpretate de Dan-Silviu Boerescu

    De

    Editura

    Flori de dovlecel umplute cu branza si somon, pizza de casa cu sardine si cepe caramelizate, carnaciori de raci, langustine cu ciocolata, crema de sprot afumat cu branza albastra, salata cu creveti, midii, calamar si…

    Pret:

    17 LEI
  • Aveti copii mofturosi?

    De

    Editura

    Mame, dormiti fara de griji: copiii dumneavoastra nu vor mai face tot felul de mofturi la masa. Retetele pe care vi le propunem n-au rival. Ele va vor face sa asteptati cu bucurie ora mesei….

    Pret:

    3 LEI
  • Jamie gateste in Italia

    De

    Editura

    Jamie Oliver este un fenomen global in domeniul culinar si al campaniilor pe aceasta tema. In cei 19 ani de cariera, ca vedeta de televiziune si autor de carti, a convins milioane de oameni sa…

    Pret:

    110
    104.5 LEI
  • De re culinaria

    De

    Editura

    Editia de fata reuneste pentru prima oara articolele publicate de Al. O. Teodoreanu in cadrul rubricilor „Cronica gastronomica”, „Gastronomice”, „Din carnetul unui gastronom”, sustinute sapatamanal, de-a lungul anilor, in „Adevarul literar si artistic” (1933-1934), „Glasul…

    Pret:

    39.5 LEI
  • Carte de bucate. Preparate din peste si retete traditionale chinezesti

    De

    Editura

    Pestele este un tip de carne extrem de pretentios, cu un gust intens si un miros special. Pentru a le diminua, bucatarii din lumea intreaga folosesc cateva ingrediente secrete: condimente si ierburi aromatice, care dau…

    Pret:

    50 LEI
  • Branzeturi pentru casa si piata

    De

    Editura

    Peste 120 de retete detaliate, pentru prelucrarea laptelui de vaca, capra si oaie….

    Pret:

    22 LEI
  • Retete pentru sarbatori de neratat!

    De

    Editura

    Anul acesta, deveniti o gazda buna pentru prieteni si cunoscuti, fara sa va stresati 3, 4 sau 5 ingrediente, preparare in cateva minute si… gata! Noua biblie a bucatarilor care vor sa pregateasca in tihna…

    Pret:

    74.99
    63.74 LEI
  • Retete istorice cu carne de miel

    De

    Editura

    Retete istorice cu carne de miel – o colectie valoroasa de retete vechi cu carne de miel. 70 de retete autentice din perioada 1908-1971 redate exact asa cum au fost publicate la vremea respectiva. Retetele…

    Pret:

    17 LEI
  • Carnati de casa. Retete de preparare, principii si ingrediente de baza

    De

    Editura

    Vreti sa preparati pe cont propriu rulada de ficat? Sau sa va bucurati de niste carnati cabanos facuti in casa? Pas cu pas, aceasta carte va arata cum sa faceti carbati de casa, salam, polonezi…

    Pret:

    21 LEI
  • Vinuri de poveste din Champagne, Bordeaux, Toscana si Rioja

    De

    Editura

    „Vinul este un poem intr-o sticla!” Stratificarea sociala a presupus stabilirea permanenta a unor standarde de calitate, dependente nu doar de tehnica prin care mustul se metamorfoza in alcool rafinat, ci si, de la bun…

    Pret:

    49.9 LEI
  • Traiasca mamaliga

    De

    Editura

    Hranitoare, la indemana tuturor si ca pret si pentru ca malaiul se gaseste la tot pasul, mamaliga este o mancare rapida, ieftina, usor de facut. Cartea contine 150 de preparate care se pot asezona cu…

    Pret:

    3 LEI
  • Ghidul barmanului

    De

    Editura

    In sfarsit o carte in forrnat compact cu toate informatifle necesare unui barman sau gazdei petrecerii! Fiind scrisa de un barman profesionist, acest ghid util este suficient de mic pentru a se pastra in bar,…

    Pret:

    29 LEI