Pentru consumul personal, transformati merele in cidru, perele in vin de pere iar apoi transformati-le pe acestea in aperitiv Pommeau, in rachiu, in Calvados sau in aperitive speciale. Vedeti insa ca treaba nu-i deloc usoara….
Fie ca sunteti vegetarieni convinsi sau pur si simplu adepti ai unor preparate culinare care se bazeaza pe legume, merita sa incercati aceste cateva feluri echilibrate, fara carne si fara peste – supa de paste…
Gastronomia romaneasca in secolul XXI poate propulsa tara in topul destinatiilor turistice O premiera editoriala, „Romanian Gastronomy in the XXI Century“, album bilingv cu fotografii de preparate culinare traditionale realizate in maniera moderna, marcheaza avanpremiera…
Regimul zilnic si regimul alimentar trebuie sa corespunda varstei bebelusului dumneavoastra. In cartea Hai mamico fa-mi mancare veti gasi retete pentru copii care sunt selectate pe categoriile de varsta de la 1 la 7 ani,…
„Mancarea poate fi orice vreti voi”, ne spune Jamie cu fiecare ocazie, dandu-ne incredere sa fim creativi si relaxati atunci cand vine vorba de prepararea sau aranjarea unei mese. De aceasta data, dupa anii de…
Ce poate fi mai bun decat un hidromel? Ori un cocteil cu miere si scortisoara? Sau un flip din cirese si miere? Ori un rachiu de caise cu miere? Ca sa nu mai vorbim si…
Cartea mea de bucate – Cu un studiu introductiv despre mancare si post in Ortodoxie Toate mincarurile din acest album au fost gatite si fotografiate de mine, raspunzind dorintei prietenilor de a alcatui o carte…
Cartea completa a sucurilor.Ghidul tau delicios pentru o vitalitate plina de tinerete. Bea in sanatatea ta! Sucul proaspat stors este modul cel mai gustos de a va satisface nevoile nutritionale si, in acelasi timp de…
Ligia Pop este un nume recunoscut in domeniul alimentatiei raw food din Romania, dar si pe plan international. Consultant in nutritie raw si maestru bucatar in alimentatia vegana fara foc, a publicat sase carti de…
Atunci cand avem in inima noastra ganduri frumoase, mancarea, dincolo de mestesugul gatitului, are ceva inexplicabil: are harul lui Dumnezeu, devenind intr‑adevar „hrana ingerilor”, iar nu a oamenilor. De ce are nevoie o mancare? Intai…
De ani buni, editura M.A.S.T a pus la dispozitia cititori;or mai multe lucrari referitoare la prelucrarea laptelui in vederea obtinerii de produse lactate, cu retete de la cele mai simple pana la unele mai complicate,…