Acasa/

/

Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator

Autor:
Detalii:
BEREA ARTIZANALA BUNA Fabricarea artizanala a berii are o veche traditie. Timp de secole, s-a asimilat in multe locuri cu „activitatea casnica zilnica”, la fel cum era coacerea painii. Redescoperita la noi in anii 80,…
Categorie
Editura
Autor

52.5

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2016
ISBN:
9786069415016
Recenzii
5/5

Descriere

BEREA ARTIZANALA BUNA Fabricarea artizanala a berii are o veche traditie. Timp de secole, s-a asimilat in multe locuri cu „activitatea casnica zilnica”, la fel cum era coacerea painii.
Redescoperita la noi in anii 80, dupa ce legislatia a devenit mai toleranta, se bucura de o audienta in crestere constanta – recent si sub sloganul „Berea Craft”, careia autorul ii dedica un intreg capitol, deoarece accentueaza diversitatea si creativitatea in acest domeniu. Berea nu e chiar atat de greu de fabricat.
Insa, inainte de toate, este fascinant sa vezi cum, cu doar cateva ustensile si cu inca si mai putine ingrediente, se pot „fierbe” o multitudine de beri pline de nuante (blonde, brune, efervescente, gustoase etc.). Este o experienta speciala sa cunosti intreaga paleta de beri naturale, cu gust amplu si nealterat – si asta doar cu cheltuieli reduse.
Manualul de fata, bogat ilustrat, ofera numeroase sugestii si informatii: • De la orz la bere – cum functioneaza? • Metodele de fierbere – procedeul de brasaj sau cel cu extract, diferentele, modul de lucru.
• Ce ustensile ii sunt necesare berarului? Instrumentele clasice si cele foarte noi.
• Fabricarea berii acasa – explicata si inregistrata pas cu pas.

Ar putea să îți placă și…

  • Mancaruri de post

    De

    Editura

    Postul iti pare prea greu de strabatut? In Mancaruri de post vei afla un bun sprijin pentru neputinta ta. Insa in timp ce te desfeti de dulceata pusa in bucate de Ziditor, nu uita sa…

    Pret:

    18 LEI
  • Borsuri, ciorbe, supe

    De

    Editura

    150 de retete de borsuri, supe si ciorbe….

    Pret:

    3 LEI
  • Paste

    De

    Editura

    Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera…

    Pret:

    35 LEI
  • Delicii in otet, ulei si alcool

    De

    Editura

    Delicii in otet, ulei si alcool – Eva Aufreiter, Bernadette Baumgartner, Birgit Hauer, Christine Mahringer-Eder, Anna Obermayr Prin intermediul cartii Delicii in otet, ulei si alcool va invitam sa (re)descoperiti muraturile in toate varietatile lor….

    Pret:

    20.5 LEI
  • Gastronomice

    De

    Editura

    O carte cu… ceva piper si-un pic de sare… caci si bucataria e o arta, atunci cand bucatarul e artist. Bucataria, ca si istoria, tine si de stiinta si de arta. E de amandoua cate…

    Pret:

    28.8 LEI
  • Lindt Excellence 70% cacao

    De

    Editura

    Descoperiti cum va puteti bucura de gustul delicios al ciocolatei LINDT EXCELLENCE in cele mai tentante deserturi. De la trufe, tarte, bavareze si pana la negrese ori sufleuri, toate aceste retete sunt savuroase si se…

    Pret:

    29
    24.65 LEI
  • Mancaruri si dulciuri de post ed.4

    De

    Editura

    Mancaruri si dulciuri de post, Garoafa Coman – Editura Bizantina Multi dintre dumneavoastra stiu, probabil, ca aceasta carte a fost prima carte de retete cu mancaruri si dulciuri de post care a circulat in Romania….

    Pret:

    30 LEI
  • Super food pentru toata familia

    De

    Editura

    • Micul dejun •Retete rapide •Retete clasice sanatoase •Salate •Curry & Tocanite •Preparate la cuptor •Paste & Risotto •Supe •Trucuri in bucatarie Jamie Oliver este un fenomen global in domeniul culinar si al campaniilor pe…

    Pret:

    115
    109.25 LEI
  • Cidru, vin din pere, rachiu si calvados

    De

    Editura

    Pentru consumul personal, transformati merele in cidru, perele in vin de pere iar apoi transformati-le pe acestea in aperitiv Pommeau, in rachiu, in Calvados sau in aperitive speciale. Vedeti insa ca treaba nu-i deloc usoara….

    Pret:

    13.5 LEI
  • Conserve din legume si fructe

    De

    Editura

    In lunile lungi si friguroase ale anului, o alimentatie fara legume si fructe ar fi extrem de saraca, atat ca aport nutritiv, cat si ca gust, savoare si mod de prezentare. In schimb, sa poti…

    Pret:

    25 LEI
  • Afumaturi, pastrama, carnati

    De

    Editura

    Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente – afumarea, maturarea – necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate,…

    Pret:

    25 LEI
  • Prepararea Mezelurilor In Gospodarie

    De

    Editura

    Prepararea mezelurilor presupune anumite cunostinte de baza, motiv pentru care o asemenea indeletnicire este practicata in special de profesionistii in domeniu. In aceasta carte, scrisa pe intelesul tuturor, autorul se adreseaza nu doar macelarilor profesionisti,…

    Pret:

    55
    52.25 LEI