Acasa/

/

Afumaturi, pastrama, carnati

Autor:
Afumaturi, pastrama, carnati - Franz S. Wagner - MAST
Detalii:
Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente – afumarea, maturarea – necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate,…
Categorie
Editura
Autor

25

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2009
ISBN:
9789731822495
Recenzii
5/5

Descriere

Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente – afumarea, maturarea – necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!
Din cuprins: Calitatea produsului brut Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora Nu toata sunca este la fel Tehnologia asezarii in saramura Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati Tehnologia procesului de maturare si depozitare Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)

Ar putea să îți placă și…

  • Morcovul si fratii lui

    De

    Editura

    Morcovul si fratii lui. Medicamente pentru toate varstele. Toti stim multe despre morcov, patrunjel, pastarnac, asmatui. Dar putini dintre noi cunosc „virtutile” de medicamente ale acestor patru legume-zarzavaturi de exceptie. Vreti sa aveti vederea de…

    Pret:

    3 LEI
  • Retete de Pasti

    De

    Editura

    O colectie inedita de retete de Pasti. Din cuprins: • Oua rosii • Drob de miel • Bors de miel • Stufat de miel • Musaca de miel • Peste in aspic • Rulada de…

    Pret:

    10 LEI
  • Gateste din inima. Retete delicioase si sanatoase

    De

    Editura

    Pentru cei care se simt pierduti in avalansa de informatii despre nutritie si cauta acea carte care ii va indruma catre un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie cotidiana constand in legume si…

    Pret:

    54
    51.3 LEI
  • Retete istorice. Carnati

    De

    Editura

    65 de retete autentice din perioada 1908-1970 O colectie valoroasa de retete istorice pentru prepararea carnatilor, retetele strabunilor pentru tot felul de carnati cum arfi trandafirii oltenesti, patricieni, carnati albi, carnati fara piele (mititei), lebervurst,…

    Pret:

    19.9 LEI
  • Craciun la New York. Povesti si retete

    De

    Editura

    O invitatie in lumea magica a Craciunului. Veti descoperi 50 de retete pline de gust si savoare, insotite de povesti fermecatoare dintr-un New York inedit, in care aromele de scortisoara, ciocolata si martipan plutesc pe…

    Pret:

    98
    83.3 LEI
  • Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor

    De

    Editura

    De ani buni, editura M.A.S.T a pus la dispozitia cititori;or mai multe lucrari referitoare la prelucrarea laptelui in vederea obtinerii de produse lactate, cu retete de la cele mai simple pana la unele mai complicate,…

    Pret:

    29 LEI
  • Delicioasa carte a Indiei. Delicious Book of India

    De

    Editura

    Editie bilingva. Romana-engleza De profesie informatician intr-o companie clujeana, Simona Harastasan picteaza oameni, locuri si simboluri ale Indiei. Cu fiecare lucrare se naste o poveste, iar toate, impreuna, spun povestea Indiei vazute prin ochii Simonei….

    Pret:

    75 LEI
  • Macaroanele, dar nu numai ele!

    De

    Editura

    Hranitoare, la indemana tuturor si ca pret si pentru ca le gasesti la tot pasul, satioase, macaroanele si toate celelalte preparate fainoase asemanatoare lor sunt o mancare rapida, ieftina, gustoasa, usor de facut. Cartea contine…

    Pret:

    3 LEI
  • Retete de post si Sarbatori crestine

    De

    Editura

    V-ati intrebat vreodata ce s-ar intampla daca femeile in varsta ar uita cum se fac: coliva, colacul, prescura sau pasca? Dar daca toti ar uita sa pregateasca porcul, oare Sarbatorile Craciunului si Anului Nou ar…

    Pret:

    25 LEI
  • Banchet frantuzit la Jaristea Locanta

    De

    Editura

    Banchet frantuzit la Jaristea Locanta. Povestirile gastronomice ale Kerei Calita Arta culinara chiar este o arta! O arta a gustului si, in egala masura, a bunului gust, care provoaca simturile si starneste imaginatia. Exista o…

    Pret:

    69.9 LEI
  • Burgeri. 50 de retete usoare

    De

    Editura

    BURGERII, O PASIUNE! „Hamburger”, „burger” sau „chiftea prajita”: sunt doar cateva dintre numele sub care este cunoscut acest sandvici facut dintr-o chiftea turtita. Desi s-a raspandit in toata lumea din Statele Unite, denumirea hamburgerului are…

    Pret:

    69
    65.55 LEI
  • Maine Taiem Porcul!

    De

    Editura

    Pret:

    3 LEI