Acasa/

/

Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor

Autor:
Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor - Volker Waltmann, Christine Schneider - MAST
Detalii:
De ani buni, editura M.A.S.T a pus la dispozitia cititori;or mai multe lucrari referitoare la prelucrarea laptelui in vederea obtinerii de produse lactate, cu retete de la cele mai simple pana la unele mai complicate,…
Categorie
Editura
Autor

29

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2020
ISBN:
9786066491327
Recenzii
5/5

Descriere

De ani buni, editura M.A.S.T a pus la dispozitia cititori;or mai multe lucrari referitoare la prelucrarea laptelui in vederea obtinerii de produse lactate, cu retete de la cele mai simple pana la unele mai complicate, dar care sa merite efortul. Multi se pot declara nedumeriti de faptul ca desi se porneste de la aceeasi materie prima – laptele -, produsele derivate pot fi atat de numeroase si atat de diferite ca gust, aspect, consistenta, etc.
Aceeasi intrebare s-ar putea pune si in cazul vinurilor, de exemplu: nu toate vinurile (sau aproape) provin din struguri? Si atunci, cum se ajunge la o gama atat de variata de sortimente.
ln ambele situatii (dar si in altele) oamenii au dorit sa-si satisfaca tot mai deplin propriile lor gusturi. Multi au incercat, esuand, dar multi au reusit.
Cu timpul, din randul acestora s-au desprins adevaratii maestri ai rafinarii si innobilarii unor produse de baza ale gastronomiei mondiale. Daca maestrii vinului sunt somelierii, iata ca de cele mai rafinate branzeturi se ocupa afinatorii.
Daca pentru mine termenul e nou, veti vedea ca pe la altii, ei sunt o prezenta obisnuita. Unul dintre acestia, un neamt, a scris si cartea pe care v-o oferim acum.
Nu este o naratiune ci un veritabil manual lucrativ.

Ar putea să îți placă și…

  • Retete de post si sarbatori crestine

    De

    Editura

    Sarbatorile crestine aduc cu ele un plus de bucurie, farmec si unitate a familiei, si asta… si prin bucataria traditionala! O carte de bucate este o declaratie de dragoste pe care tu, ca autor, o…

    Pret:

    45
    42.75 LEI
  • Gustoase si ieftine

    De

    Editura

    Am ales pentru dumneavoastra, 100 de preparate ce se pot face si repede si cu bani putini. Incercati-le, si veti vedea ca pe cat sunt de ieftine, pe atat sunt de gustoase. Gasiti tot ce…

    Pret:

    3 LEI
  • 100 de prajituri si deserturi de post

    De

    Editura

    Deserturile de post cuprinse in carte sunt simple, preparate cu ingrediente ieftine si la indemana oricui. Dulciurile de post se pregatesc usor, au nevoie de putine etape de pregatire si sunt atat de bune incat…

    Pret:

    12 LEI
  • Morcovul si fratii lui

    De

    Editura

    Morcovul si fratii lui. Medicamente pentru toate varstele. Toti stim multe despre morcov, patrunjel, pastarnac, asmatui. Dar putini dintre noi cunosc „virtutile” de medicamente ale acestor patru legume-zarzavaturi de exceptie. Vreti sa aveti vederea de…

    Pret:

    3 LEI
  • Indrazneste si bucatareste!

    De

    Editura

    Indrazneste si bucatareste! Carte de bucate pentru copii. 60 de retete simple, pe baza de plante care le pot prepara copiii pentru a creste sanatosi si a salva planeta Retetele din carticica aceasta sunt VEGANE,…

    Pret:

    49 LEI
  • Retete la gratar altfel reinterpretate de Dan-Silviu Boerescu

    De

    Editura

    Carbunii s-au incins, iar carnea si carnatii sfaraie ademenitor! Haideti, totusi, sa venim si cu ceva nou la masa! Nu e chiar o blasfemie sa infasori bananele verzi in… fasii stravezii de bacon si sa…

    Pret:

    17 LEI
  • Larousse: Deserturi cu fructe

    De

    Editura

    60 de retete cu fructe pentru marea desfatare a gurmetilor – salate defructe proaspete, compoturi, tarte, fructe gratinate, crumble, serbeturisi multe altele….

    Pret:

    25
    21.25 LEI
  • Vinaria de acasa

    De

    Editura

    Indiferent daca aveti o pivnita plina cu vinuri mai vechi, produse acasa sau sunteti convertit recent la degustarea de vin din productia proprie, fara uneltele necesare nu se poate. Vinaria de acasa va ofera planuri…

    Pret:

    28 LEI
  • Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare

    De

    Editura

    Contine, printre altele, o descriere exhaustiva a materiilor prime, a importantei si utilizarii drojdiei de cultura pura, descrierea metodelor de filtrare si a filtrelor si o prezentare exhaustiva a instalatiilor de distilare simple si cu…

    Pret:

    20 LEI
  • Retete culinare din flori

    De

    Editura

    Este o placere sa cultivi flori in gradina pe care sa le si gatesti. Ele ofera preparatelor si frumusete si o savoare rafinata. Adesea bogate in vitamine, ele ofera de asemenea virtuti foarte specifice: antialergice,…

    Pret:

    13.97 LEI
  • Aluaturi sarate

    De

    Editura

    Aluaturi sarate contine retete ilustrate pas cu pas Cuprins: • Pateuri cu cascaval • Pateuri cu cartofi • Pateuri cu branza • Pateuri cu unt • Pateuri cu seminte • Pateuri „cu barba” • Pateuri…

    Pret:

    9 LEI
  • Marul, fructul ispitei

    De

    Editura

    Mancati zilnic mere! Crude, coapte, fierte, gatite, intregi, bucatele, rase, pasate, curatate sau nu de coaja, cu si fara samburi… Oricum! Dar mancati zilnic un mar! Este cel mai bun fruct-medicament, recunoscut ca atare inca…

    Pret:

    3 LEI