Acasa/

/

7 meniuri pentru 7 personalitati ale zilei

Autor:
7 meniuri pentru 7 personalitati ale zilei - Maria Cristea Soimu - LETRAS
Detalii:
Constienta de sarcina pe care mi-am asumat-o in ultimul sfert de veac – aceea de a face cunoscuta bucataria romaneasca in lume, dar si generatiei tinere din tara mea, am luat hotararea de a pune…
Categorie
Editura
Autor

25

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
9786069442098
Recenzii
5/5

Descriere

Constienta de sarcina pe care mi-am asumat-o in ultimul sfert de veac – aceea de a face cunoscuta bucataria romaneasca in lume, dar si generatiei tinere din tara mea, am luat hotararea de a pune cartile de bucate pe care le scriu pe retelele cunoscute de vanzare ale internetului. Pentru ca una este sa stii, sa vorbesti, sa presupui ca ai lucruri de valoare si alta este sa demonstrezi toate acestea.
Am asteptat cativa ani sa vad un reporter tv care sa stie, sa vrea, sa poata pune bucataria romaneasca in valoare pe site-uri sau in filmulete cu retete pregatite „ca la mama acasa”. In schimb am aflat o personalitate princiara interesata de Romania, de istoria sa fascinanta, de mancarea organica aflata pe masa satenilor (mai ales) si de felul in care se cultiva, se creste si se gateste aceasta mancare.
Si am vrut sa-i multumesc in mod direct Altetei Sale, Printul Charles al Marii Britanii, pentru prietenia pe care ne-o arata. Dar cum Printul nu poate fi scos din contextul vietii tumultoase a veacului XXI, am alaturat salutului meu culinar ganduri de bine si altor personalitati ale zilelor noastre.
Va invit sa vedeti ce-a iesit!

Ar putea să îți placă și…

  • Sanatate la pachet in fiecare zi. Plan de retete vegane, alcaline si fara gluten

    De

    Editura

    Sanatate la pachet in fiecare zi – Plan de retete vegane, alcaline si fara gluten, pentru zece zile consecutive, la preturi abordabile Indraznesc sa va ofer aceasta prima carte a mea, Sanatate la pachet in…

    Pret:

    65 LEI
  • Retete istorice cu carne de miel

    De

    Editura

    Retete istorice cu carne de miel – o colectie valoroasa de retete vechi cu carne de miel. 70 de retete autentice din perioada 1908-1971 redate exact asa cum au fost publicate la vremea respectiva. Retetele…

    Pret:

    17 LEI
  • Inginerie gastronomica

    De

    Editura

    Inginerie gastronomica. Tratat de teoria gastronomiei si practica gastro industriei In lantul actului alimentar, dupa sectorul agricol si cel de industrie alimentara urmeaza, cu cea mai mare valoare adaugata, sectorul distinct de gastro industrie. Exprimarea…

    Pret:

    200 LEI
  • Top 50 retete pas cu pas

    De

    Editura

    Prima carte de retete ilustrate pas cu pas din Romania. Un ghid vizual atractiv si practic: fiecare reteta este insotita de fotografii pe pasi, care va garanteaza reusita in bucatarie, chiar daca sunteti doar incepatori….

    Pret:

    95
    90.25 LEI
  • Delicioasa carte a Indiei. Delicious Book of India

    De

    Editura

    Editie bilingva. Romana-engleza De profesie informatician intr-o companie clujeana, Simona Harastasan picteaza oameni, locuri si simboluri ale Indiei. Cu fiecare lucrare se naste o poveste, iar toate, impreuna, spun povestea Indiei vazute prin ochii Simonei….

    Pret:

    75 LEI
  • Jamila Cuisine

    De

    Editura

    Jamila Cuisine. Cele mai iubite retete Vol.1 Povestea proiectului JamilaCuisine a inceput in 2012. Timizi si cu resurse minime, am purces in ceea ce urma sa se dovedeasca a fi cea mai frumoasa aventura din…

    Pret:

    60
    57 LEI
  • 100 de prajituri si deserturi de post

    De

    Editura

    Deserturile de post cuprinse in carte sunt simple, preparate cu ingrediente ieftine si la indemana oricui. Dulciurile de post se pregatesc usor, au nevoie de putine etape de pregatire si sunt atat de bune incat…

    Pret:

    12 LEI
  • Fantezii culinare din legume si fructe

    De

    Editura

    Pret:

    39 LEI
  • Conservarea prin uscare

    De

    Editura

    CONSERVAREA PRIN USCARE.Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea…

    Pret:

    24 LEI
  • Borsuri, ciorbe, supe

    De

    Editura

    150 de retete de borsuri, supe si ciorbe….

    Pret:

    3 LEI
  • Sur L Eau-De-Vie De Roumanie

    De

    Editura

    Pret:

    35 LEI
  • Impreuna

    De

    Editura

    „Mancarea poate fi orice vreti voi”, ne spune Jamie cu fiecare ocazie, dandu-ne incredere sa fim creativi si relaxati atunci cand vine vorba de prepararea sau aranjarea unei mese. De aceasta data, dupa anii de…

    Pret:

    149 LEI