CONSERVAREA PRIN USCARE.Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea…
Pastele – mandria si spiritul Italiei! Aceasta carte le propune cititorilor cele mai cunoscute 50 de retete traditionale cu paste, asa cum sunt ele recomandate de compania Barilla, peste tot in lume….
Pentru consumul personal, transformati merele in cidru, perele in vin de pere iar apoi transformati-le pe acestea in aperitiv Pommeau, in rachiu, in Calvados sau in aperitive speciale. Vedeti insa ca treaba nu-i deloc usoara….
Colectia noastra va propune o incantatoare calatorie in lumea aromelor si gusturilor. Retetele noastre sunt gandite sa va bucure simturile. Cel mai important ingredient in retetele prezentate de noi este placerea de a gati. Veti…
Boala urata, caracteristica batranetii, ateroscleroza ne iarta rareori si dupa ce se instalaza ne-aduce pe cap boli care mai de care mai rele si mai grele. Dar o putem pacali daca facem un dram de…
Sanatate la pachet in fiecare zi – Plan de retete vegane, alcaline si fara gluten, pentru zece zile consecutive, la preturi abordabile Indraznesc sa va ofer aceasta prima carte a mea, Sanatate la pachet in…
Mancaruri de post le aduce, celor care inca mai cred ca a tine post inseamna a manca doar cartofi si fasole, o mare surpriza….delicioasa, desigur. Fie ca este vorba de pranz sau cina, cartea va…
De la cabaretele pline de placeri interzise pana la pivnitele Josephinei, vinul se face complicele sutelor de istorii mici care se joaca in umbra celei mari. Parcurgand Quebecul, Malta, Portugalia, Caucazul etc., in voia razboaielor…
Cartea mea de bucate – Cu un studiu introductiv despre mancare si post in Ortodoxie Toate mincarurile din acest album au fost gatite si fotografiate de mine, raspunzind dorintei prietenilor de a alcatui o carte…
Palinca este o bautura alcoolica obtinuta exclusiv prin fermentarea si distilarea unor fructe carnoase sau a unui amestec de fructe. In aceasta carte se prezinta modul de obtinere a palincii in gospodarie, cititorii fiind indrumati,…
Postul reprezinta unul dintre cele mai binefacatoare mijloace de pastrare a sanatatii si a limpezimii gandirii, ajutand organismul sa elimine toxinele acumulate printr-o alimentatie neatenta si ingaduindu-i sufletului sa se apropie, dupa ravna fiecaruia, de…