Acasa/

/

Ce Gatim, Cum Gatim

Autor:
Ce Gatim, Cum Gatim - Henry-Paul Pellaprat - VENUS
Detalii:
Categorie
Editura
Autor

5

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2002
ISBN:
9739024001
Recenzii
5/5

Descriere

Ar putea să îți placă și…

  • Bucatarie englezeasca si irlandeza, galeza, scotiana

    De

    Editura

    O carte mai mult decat interesanta deoarece ne face cunostinta cu o bucatarie considerata modesta. Consultand aceasta carte, cititorul va descoperi un univers culinar deosebit de sanatos, de frust, bazat pe simt practic si eficienta….

    Pret:

    18 LEI
  • Aveti copii mofturosi?

    De

    Editura

    Mame, dormiti fara de griji: copiii dumneavoastra nu vor mai face tot felul de mofturi la masa. Retetele pe care vi le propunem n-au rival. Ele va vor face sa asteptati cu bucurie ora mesei….

    Pret:

    3 LEI
  • Prajituri pentru copii

    De

    Editura

    Prajituri pentru copii. 40 de retete extrem de simple pentru un efect nemaipomenit Nu, nu este neaparat necesar sa lucrati timp de patru ore ca sa pregatiti un tort pentru aniversarea celui mic. Nu, nu…

    Pret:

    55
    46.75 LEI
  • Delicatese cu spirit si savoare

    De

    Editura

    Delicatese cu spirit si savoare. Identitati culturale si culinare Cartea este o invitatie la o masa virtuala in jurul careia ne asezam ca sa gustam, sa savuram diferite delicatese, sa ne incantam cerul gurii cu…

    Pret:

    40 LEI
  • Bunatati pentru musafiri

    De

    Editura

    Bunatati pentru musafiri. De la galuste de aur la jerbo Dupa cele trei carti de succes prin intermediul carora i-a condus pe cititori inlumea aluatului dospit si a coacerii painii, de data aceasta autoarea le…

    Pret:

    79 LEI
  • Caise, piersici, prune

    De

    Editura

    Cam scumpe fructisoarele astea despre care vorbim noi, nu-i asa? Dar NU despre cele care sunt acum pe piata e vorba: sa nu le cumparati! Nu sunt bune! Arata asa de frumoase, de lucioase, sunt…

    Pret:

    3 LEI
  • Branzeturi pentru casa si piata

    De

    Editura

    Peste 120 de retete detaliate, pentru prelucrarea laptelui de vaca, capra si oaie….

    Pret:

    22 LEI
  • De re culinaria

    De

    Editura

    Editia de fata reuneste pentru prima oara articolele publicate de Al. O. Teodoreanu in cadrul rubricilor „Cronica gastronomica”, „Gastronomice”, „Din carnetul unui gastronom”, sustinute sapatamanal, de-a lungul anilor, in „Adevarul literar si artistic” (1933-1934), „Glasul…

    Pret:

    39.5 LEI
  • Retete pentru postul si sarbatoarea Pastelui

    De

    Editura

    Cartea reprezinta o culegere de zeci de retete delicioase, potrivite atat pentru perioada Postului Pastelui cat si pentru masa festiva de Paste. De asemenea, la finalul cartii sunt prezentate descrierile si proprietatile terapeutice ale mai…

    Pret:

    18 LEI
  • 12 pasi catre o alimentatie raw

    De

    Editura

    12 pasi catre o alimentatie raw. Cum sa pui capat dependentei de mancarea gatita Aceasta este Biblia celor care au adoptat alimentatia fara foc – apreciaza un reputat specialist in biochimia cuantica a nutritiei, Ralph…

    Pret:

    46
    43.7 LEI
  • Burgeri. 50 de retete usoare

    De

    Editura

    BURGERII, O PASIUNE! „Hamburger”, „burger” sau „chiftea prajita”: sunt doar cateva dintre numele sub care este cunoscut acest sandvici facut dintr-o chiftea turtita. Desi s-a raspandit in toata lumea din Statele Unite, denumirea hamburgerului are…

    Pret:

    69
    65.55 LEI
  • Sfaturi practice si dulceturile casei mele

    De

    Editura

    Pret:

    7 LEI