Acasa/

/

Garnituri

Autor:
Garnituri - Academia Barilla - METEOR PRESS
Detalii:
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera…
Categorie
Editura
Autor

35

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
9786069100455
Recenzii
5/5

Descriere

Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.
Inca de la inceputurile ei, bucataria italiana a fost indragostita de legume si verdeturi. Este o veche si lunga poveste de iubire, nu doar o pasiune trecatoare.
In cadrul unei mese in stil italian, legumele sunt utilizate nu numai in prepararea diverselor feluri din meniu, dar si ca protagoniste ale garniturilor care insotesc felul principal de mancare, bazat de carne sau peste. Legumele pot fi savurate crude sau gatite: fierte in aburi, inabusite, sotate, gratinate, marinate, prajite, preparate ca trifolati (taiate in felii subtiri si sotate cu usturoi, ulei de masline si patrunjel) sau fripte pe gratar.
Pentru acest volum, Academia Barilla a selectat 40 dintre cele mai bune retete de garnituri din traditia culinara italiana. Ele se remarca printr-o bogatie de culori, texturi si arome; un deosebit respect pentru calitatea exceptionala a ingredientelor de baza; simplitatea prepararii care creeaza prin ea insasi eleganta; si, mai presus de orice, placerea impartasita cu ceilalti.

Ar putea să îți placă și…

  • Retete de post si sarbatori crestine

    De

    Editura

    Sarbatorile crestine aduc cu ele un plus de bucurie, farmec si unitate a familiei, si asta… si prin bucataria traditionala! O carte de bucate este o declaratie de dragoste pe care tu, ca autor, o…

    Pret:

    45
    42.75 LEI
  • Vinuri de poveste din Champagne, Bordeaux, Toscana si Rioja

    De

    Editura

    „Vinul este un poem intr-o sticla!” Stratificarea sociala a presupus stabilirea permanenta a unor standarde de calitate, dependente nu doar de tehnica prin care mustul se metamorfoza in alcool rafinat, ci si, de la bun…

    Pret:

    49.9 LEI
  • Cuisine Roumaine

    De

    Editura

    Livre dans lequel sont decrits des plaits de poisson et d’ecrevisses……

    Pret:

    35 LEI
  • Bucatarie medievala portugheza

    De

    Editura

    Pret:

    69.63 LEI
  • Delicii in otet, ulei si alcool

    De

    Editura

    Delicii in otet, ulei si alcool – Eva Aufreiter, Bernadette Baumgartner, Birgit Hauer, Christine Mahringer-Eder, Anna Obermayr Prin intermediul cartii Delicii in otet, ulei si alcool va invitam sa (re)descoperiti muraturile in toate varietatile lor….

    Pret:

    20.5 LEI
  • Producerea palincii si a lichiorului in gospodarie

    De

    Editura

    Palinca este o bautura alcoolica obtinuta exclusiv prin fermentarea si distilarea unor fructe carnoase sau a unui amestec de fructe. In aceasta carte se prezinta modul de obtinere a palincii in gospodarie, cititorii fiind indrumati,…

    Pret:

    49
    46.55 LEI
  • Retete istorice. Prajituri cu fructe

    De

    Editura

    33 de retete autentice din perioada 1914-1973 Sa ne bucuram si mai mult de fructele de sezon pregatind aceste retete istorice de prajituri cu fructe, retete autentice din perioada 1914-1973!33 de retete istorice de prajituri…

    Pret:

    17 LEI
  • Retete vegetariene: 30 de retete gustoase si sanatoase

    De

    Editura

    Fie ca sunteti vegetarieni convinsi sau pur si simplu adepti ai unor preparate culinare care se bazeaza pe legume, merita sa incercati aceste cateva feluri echilibrate, fara carne si fara peste – supa de paste…

    Pret:

    19.9
    15.92 LEI
  • Pachet 2 carti: Retete pentru Postul si Sarbatoarea Pastelui + Cartea Pastelui

    De

    Editura

    Pachetul contine titlurile: • Retete pentru Postul si Sarbatoarea Pastelui (80 pagini) • Cartea Pastelui (128 pagini) • Retete pentru Postul si Sarbatoarea Pastelui : Cartea reprezinta o culegere de zeci de retete delicioase, potrivite…

    Pret:

    19.99 LEI
  • 7 feluri

    De

    Editura

    7 feluri – Idei simple pentru fiecare zi a saptamanii Cautati inspiratie? Jamie va ofera solutia! Celebrand cele mai iubite 18 ingrediente, in peste 120 de retete captivante, cartea cuprinde feluri savuroase si minunate. Aroma…

    Pret:

    120
    114 LEI
  • Retete cu carne de pui (3 ingrediente in 15 minute)

    De

    Editura

    Daca va este pofta si de altceva decat de pui fript, va propunem 55 de retete care pot fi preparate cu un minimum de ingrediente si intr-un timp foarte scurt, cu produse proaspete care vor…

    Pret:

    43
    36.55 LEI
  • Paste. 50 de retete simple

    De

    Editura

    Pastele – mandria si spiritul Italiei! Aceasta carte le propune cititorilor cele mai cunoscute 50 de retete traditionale cu paste, asa cum sunt ele recomandate de compania Barilla, peste tot in lume….

    Pret:

    64
    60.8 LEI