Acasa/

/

Carnea uscata

Autor:
Carnea uscata - Gerd Wolfgang Sievers - MAST
Detalii:
Acest trend al produselor „preparate in casa” este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve…
Categorie
Editura
Autor

25

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
9786066490757
Recenzii
5/5

Descriere

Acest trend al produselor „preparate in casa” este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii.
Prosciutto, preparatele Bundner, produsele din Gurktaler, salamul taranesc dar si specialitati precum jerky sau biltong – specialitati traditionale uscate din America si Africa – au depsit de mult ideea de conservare a carnii devenind peste mari si tari adevarate bucurii pentru papilele gustative. Lucrarea actuala, care pana in momentul de fata este lipsita de orice concurenta, arata cum pot fi preparate cu usurinta in casa aceste produse precum si alte specialitati.
Incepand cu teoriile de baza, sararea, uscarea si alegerea carnii, autorul ne arata cum pot fi marinate, sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne. Numarul mare de retete din toata lumea demonstreaza faptul ca orice preferinta culinara poate fi satisfacuta si ca iti ploua in gura inca de cand incepi sa citesti cartea.

Ar putea să îți placă și…

  • Trandafiri din mar si mici foitaje

    De

    Editura

    Ati auzit deja vorbindu-se de noua moda culinara si de foitaje, vedetele experientei finger food. Va veti da repede seama ca nu exista ceva mai incitant! Taiati, intindeti, rulati, coaceti… Nimic mai simplu! Aceasta carte…

    Pret:

    28.99
    24.64 LEI
  • Fara gluten. Retete gourmet

    De

    Editura

    Cartea isi propune sa ajute celiacii si persoanele intolerante la gluten sa-si adapteze alimentatia la cerintele organismului lor, satisfacand in acelasi timp papilele gustative cu ajutorul unor retete alternative. Boala celiaca devine o oportunitate de…

    Pret:

    69
    65.55 LEI
  • Retete cu carne de pui (3 ingrediente in 15 minute)

    De

    Editura

    Daca va este pofta si de altceva decat de pui fript, va propunem 55 de retete care pot fi preparate cu un minimum de ingrediente si intr-un timp foarte scurt, cu produse proaspete care vor…

    Pret:

    43
    36.55 LEI
  • Afumaturi, pastrama, carnati

    De

    Editura

    Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente – afumarea, maturarea – necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate,…

    Pret:

    25 LEI
  • Garnituri

    De

    Editura

    Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera…

    Pret:

    35 LEI
  • Duminica la pranz

    De

    Editura

    Duminica la pranz. Retete care aduc familia impreuna Urmaresc blogul Laurei cu interes si placere pentru ca este profesionist si, de multe ori, inventiv. Ma bucura mult ca in peisajul editorial romanesc al cartilor de…

    Pret:

    115
    109.25 LEI
  • Caise, piersici, prune

    De

    Editura

    Cam scumpe fructisoarele astea despre care vorbim noi, nu-i asa? Dar NU despre cele care sunt acum pe piata e vorba: sa nu le cumparati! Nu sunt bune! Arata asa de frumoase, de lucioase, sunt…

    Pret:

    3 LEI
  • Vinul

    De

    Editura

    Iata-va, dragii mei, scapati si de rusinea de-a va numi „betivi”, si de teama de a va distruge ficatul din cauza vinului. Bautura naturala si sanatoasa, pe care grecii o obtineau framantand strugurii, stransi intr-un…

    Pret:

    3 LEI
  • Carte de bucate. Preparate din peste si retete traditionale chinezesti

    De

    Editura

    Pestele este un tip de carne extrem de pretentios, cu un gust intens si un miros special. Pentru a le diminua, bucatarii din lumea intreaga folosesc cateva ingrediente secrete: condimente si ierburi aromatice, care dau…

    Pret:

    50 LEI
  • Bucataria japoneza

    De

    Editura

    Pret:

    22 LEI
  • Dulce si sarat cu Alina Stan

    De

    Editura

    Dulce si sarat cu Alina Stan. 54 de retete sanatoase, cu si fara foc Vegetalele care se pot manca proaspete asa trebuie mancate, asa au fost ele lasate de natura. In cartea Alinei gasiti foarte…

    Pret:

    42 LEI
  • Prajituri pentru copii

    De

    Editura

    Prajituri pentru copii. 40 de retete extrem de simple pentru un efect nemaipomenit Nu, nu este neaparat necesar sa lucrati timp de patru ore ca sa pregatiti un tort pentru aniversarea celui mic. Nu, nu…

    Pret:

    55
    46.75 LEI