Acasa/

/

Paste

Autor:
Paste - Academia Barilla - METEOR PRESS
Detalii:
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera…
Categorie
Editura
Autor

35

LEI
In Stoc
Anul aparitiei:
2016
ISBN:
9786068653839
Recenzii
5/5

Descriere

Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.
Pastele sunt placerea suprema a Italiei. Sunt simbolul unei culturi care celebreaza nu numai experienta si creativitatea in bucatarie, ci si bucuria de a petrece mai mult timp in jurul mesei.
Pastele sunt o galaxie a gastronomiei, o aventura mereu inedita de forme, culori, arome si stiluri. Ele sparg granitele in materie de metode de gatit, istorie si „acompaniamente” culinare.
Indiscutabil, pastele cu cucerit lumea, incepand cu Italia, unde au devenit, practic, un monument national inchinat asa-zisei la dolce vita. In bucataria italiana, pastele pot suporta practic un numar infinit de combinatii.
Pot fi proaspete; umplute sau neumplute; framantate cu ou, ca in regiunile nordice, sau fara ou, ca in cele sudice. Iar sosurile pentru paste sunt alese in functie de forma pastelor si de tipul ocaziei: posibilitatile sunt cu adevarat nelimitate, mai ales ca sosul potrivit poate transforma pastele intr-o salata racoritoare de vara sau un deliciu cald, de iarna.

Ar putea să îți placă și…

  • Retete vegetariene: 30 de retete gustoase si sanatoase

    De

    Editura

    Fie ca sunteti vegetarieni convinsi sau pur si simplu adepti ai unor preparate culinare care se bazeaza pe legume, merita sa incercati aceste cateva feluri echilibrate, fara carne si fara peste – supa de paste…

    Pret:

    19.9
    15.92 LEI
  • Sa gatim cu Jamie. Cum sa devii un bucatar mai bun

    De

    Editura

    Nici nu va pot spune cat de mult am visat sa scriu aceasta carte. Este cea mai grozava carte pe care am realizat-o vreodata si m-am straduit sa iasa o lucrare clasica si moderna in…

    Pret:

    125
    118.75 LEI
  • Jamie si petrecerea de vineri seara

    De

    Editura

    Jamie si petrecerea de vineri seara. Retete savuroase de weekend pentru prieteni si familie – Carte de bucate Incercati cele mai gustoase preparate din emisiunea TV de succes Jamie & Jimmy’s Friday Night Feast, alese…

    Pret:

    139
    132.05 LEI
  • Savoarea ceaiului

    De

    Editura

    Ceaiurile din plante aromatice si fructe locale nu ofera doar o aventura in lumea deliciilor, dar prezinta si beneficii majore pentru sanatate: gustul lor este indragit atat de copii cat si de adulti, au efect…

    Pret:

    23.5 LEI
  • Retete istorice. Prajituri cu fructe

    De

    Editura

    33 de retete autentice din perioada 1914-1973 Sa ne bucuram si mai mult de fructele de sezon pregatind aceste retete istorice de prajituri cu fructe, retete autentice din perioada 1914-1973!33 de retete istorice de prajituri…

    Pret:

    17 LEI
  • Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare

    De

    Editura

    Contine, printre altele, o descriere exhaustiva a materiilor prime, a importantei si utilizarii drojdiei de cultura pura, descrierea metodelor de filtrare si a filtrelor si o prezentare exhaustiva a instalatiilor de distilare simple si cu…

    Pret:

    20 LEI
  • Marmiton. Ce mancam azi? in 365 zile

    De

    Editura

    Retete usoare, pentru gurmanzi pofticiosi. Secrete culinare dezvaluite in 365 de supersfaturi! Acest minicalendar va ofera retete absolut delicioase pentru fiecare zi din an. Ca bonus, veti descoperi liste cu produse de sezon (fructe, legume,…

    Pret:

    69
    65.55 LEI
  • Carte regala de bucate

    De

    Editura

    Volumul de fata le ofera cititorilor ocazia sa incerce si sa savureze preparatele culinare care se regasesc pe mesele Familiilor Regale din toata lumea. Titlul cartii, in editie actualizata, nu contine nicio metafora si nicio…

    Pret:

    90 LEI
  • Jamila Cuisine Vol.3

    De

    Editura

    Jamila Cuisine. Cele mai iubite retete Vol.3 Aventura Jamila Cuisine continua cu volumul III , o noua colectie de retete delicioase si variate care acopera o gama larga de preparate, de la aperitive si supe…

    Pret:

    65 LEI
  • Burgeri. 50 de retete usoare

    De

    Editura

    BURGERII, O PASIUNE! „Hamburger”, „burger” sau „chiftea prajita”: sunt doar cateva dintre numele sub care este cunoscut acest sandvici facut dintr-o chiftea turtita. Desi s-a raspandit in toata lumea din Statele Unite, denumirea hamburgerului are…

    Pret:

    69
    65.55 LEI
  • Cele mai delicioase 45 retete din carne

    De

    Editura

    Colectia noastra va propune o incantatoare calatorie in lumea aromelor si gusturilor. Retetele noastre sunt gandite sa va bucure simturile. Cel mai important ingredient in retetele prezentate de noi este placerea de a gati. Veti…

    Pret:

    14 LEI
  • Mancaruri din carne

    De

    Editura

    Prin traditia formata din vremuri indepartate, mancarurile din carne sunt practic nelipsite in lista bucatelor pe care le consumam la mesele de zi cu zi sau de sarbatoare. Ele au un rol esential in alimentatia…

    Pret:

    26.25 LEI